Retour Beleid

 

Verzending 

Alle bestellingen worden verzonden vanuit België en kunnen geleverd worden binnen heel België en Nederland alsook Duitsland en Luxemburg. Bestellingen worden 1 – 3 werkdagen na het plaatsen van een bestelling verzonden.

Nederland heeft een langere levertijd dan België.

Houd hier rekening mee!

 

Bij het niet betalen van de verzending word de bestelling pas verstuurd na ontvangst van deze betaling. Je bestelling word niet terug vergoed indien je dit weigert. Daarom raden wij aan altijd alles correct te lezen om deze fout te vermijden. Na 1 maand hebben wij het recht deze bestelling niet meer te versturen als er alsnog geen betaling is ontvangen.

 

Gelieve bij vragen contact met ons op te nemen. Dit kan via info@celinemarce.be.

We reageren zo spoedig mogelijk.

 

Leveren/Retourneren

Retourneren van onze producten is niet mogelijk.

 

Als een product beschadigd is  neem dan zeker contact met ons op binnen de 14 dagen. We zoeken dit samen met jou uit en vergoeden de bestelling indien bewijs is geleverd adhv een cadeaubon.

 

Het niet bekijken van je tracking e-mail in je inbox/ongewenste mails, of niet ophalen van je pakket valt niet onder onze verantwoordelijkheid. Dit betekend dat u hiervoor geen vergoeding ontvangt, wilt u uw bestelling toch dan zal u de verzendkosten en retourkosten van Bpost aan ons moeten overmaken voor het her-verzenden.
Na 1 maand word deze niet meer opgezonden.

 

Ook verloren pakketten valt niet binnen onze verantwoordelijkheid, dit betekend ook dat u hiervoor geen vergoeding ontvangt.
Wij kunnen enkel een klacht indienen (dit doen wij 14 dagen nadat het op bezorgd staat en/of vermist is) en horen vaak hetzelfde antwoord "we weten niet waar het pakket is", daarom raden wij je aan om zelf contact op te nemen met Bpost en duidelijk te communiceren met hen, zij hebben rechtstreekse toegang tot het systeem.
Contact opnemen met Bpost kan via deze link https://www.bpost.be/nl/bpost-contacteren 

 

Gestolen pakketten vallen ook niet binnen onze verantwoordelijkheid,dit betekend ook dat u hiervoor geen vergoeding ontvangt.
Gelieve daarom altijd bij Bpost je instellingen te bekijken. Hier kan je aangeven waar je bestelling naartoe mag indien je niet thuis bent.

 

Bewijs valt onder screenshots van tracking etc en/of  foto's/video tijdens het uitpakken.

 

Betalingen

Betalen kan veilig via Mollie. Je kan dan betalen met bancontact, kredietkaart, iDEAL , KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net. Indien dit niet lukt neem gerust contact met ons op en dan kan het via overschrijving.

 

Opgepast

U bent verantwoordelijk voor het correct invoeren van het afleveradres en e-mail. Kijk dit dus goed na alvorens uw bestelling definitief te maken. Dit betekend dat u hiervoor geen vergoeding ontvangt, wilt u uw bestelling toch dan zal u de kosten aan ons moeten overmaken voor het her-verzenden en her- bestellen.

 

Info

Volg Ons

Witchling

Drie Koningen 6

8730 Beernem

 

BE 0769.399.842.

 

 

Info@celinemarce.be