Deel je mening over je bestelling 

Reacties

Els
15 dagen geleden

Super blij met het spirituele water #empath. Supersnelle levering, stevig verpakt. Mooie uitleg . Top 👍

Annelies .l
21 dagen geleden

Ik volg witchling al een tijdje en was heel benieuwd hoe een reading in zen werk ging.mijn moed effkes samen geraapt en een reading laten doen...en WAUW! zo blij dat ik het gedaan heb.mezelf enkele keer terug tegen gekomen,dingen die ze zag zaten er *boenk*op.heel mooi uitgelegt en een zeer goede communicatie hoe ze te werk gaat en zal gaan. Was mijn eerste reading maar al zeker niet men laatste! Merci voor je energie dat je er in stopt meid! 💋

Lara Goethals
een maand geleden

Ik bestelde en Celine pakte mijn bestelling onmiddellijk in. Ik heb het pakketje dan ook ontvangen binnen 2 dagen. De spirituele waters ruiken super lekker alsook de badthee. Mijn bestelling is in perfecte staat binnen gekomen. Zeker een aanrader om te bestellen! Verheug me op nog meer nieuwe producten in de shop!

A.
een maand geleden

Ik heb meerdere readings van Celine mogen ontvangen. Het verbaast me elke keer hoeveel zij weet over mij, terwijl ze alleen mijn naam heeft. Ik heb het dan niet over 'toevalligheden' die kloppen, maar echt specifieke dingen. Celine is heel eerlijk en open, hard en recht door zee. Ze zegt precies waar het op staat en wind er geen doekjes omheen.
Haar readings zijn uitgebreid en helder, als er onduidelijkheden zijn mag je haar terug mailen met je vragen en deze beantwoord ze netjes. Je krijgt ook een foto van de kaarten die ze voor je gelegd heeft.

Ook heb ik al een paar keer producten besteld, omdat ik in Nederland woon is de levertijd wat langer dan in Belgie, maar het is er écht zeer snel, je krijgt het leuk en netjes verpakt met een bedankt kaartje!

Ik vind het altijd een verwennerij als ik hier wat bestel!

Ik plaats binnenkort weer een bestelling! ❤️

Emy
een maand geleden

Ik volg Witchling al geruime tijd. Nu eindelijk voor de eerste keer iets besteld, zeer tevreden over de kwaliteit en verzending. Me happy. Naar de toekomst toe volgen er zeker nog bestellingen 😊

Renee
2 maanden geleden

ik ben al "klant" sinds het begin. ik heb altijd alles goed binnen gekregen met een snelle levering. super fijne en mooie producten! super lieve en fijne verkoopster.

Camille
3 maanden geleden

Wat een vriendelijk personeel die de closed practices respecteert (wat jammer genoeg niet vaak genoeg gebeurd), uitleg geeft en het met alle liefde en plezier doet. Kan niet wachten om de producten uit te proberen!:)

Myrthe
3 maanden geleden

Lezingen super duidelijk en de producten ja je kan nergens beter vinden eh!! Top service

naomi schinkmann
4 maanden geleden

Super blij met mijn lezing. Zal dit zeker nog meer doen heeft me wel geholpen. Zeer vriendelijk, blij als er iets is of je het niet verstaat dat je altijd dingen mag vragen of doen

Stine
6 maanden geleden

Wauw die Verlossing thee is magisch !!! En nog lekker ook want ik ben absoluut geen thee liefhebber ;-)

Heavenly
8 maanden geleden

Na maanden verschillende bestellingen te doen wou ik toch ook eens een review plaatsen. Van kristallen tot pendels tot thee. Ik ben van alles dat ik al gekocht heb super tevreden. De informatie rond de producten zijn is ook uitgebreid en bij extra vragen krijg je ruim voldoende antwoord. ( plus extra tips :D )
Dikke merci voor alle leuke items !! ( de nieuwe spirituele waters zijn super tof)

Stephanie
10 maanden geleden

Super tevreden over mijn bestellingen! Er word zeker geluisterd naar wat je nodig hebt, en word geholpen waar mogelijk, een echte aanrader!

Kelly
11 maanden geleden

Super fijne ervaring! Had besteld en was daarna toevallig op haar live video uitgekomen waar ze de bestelling meteen had ingepakt. 2 dagen later heb ik het al ontvangen! Over het product zelf kan ik nog niet te veel zeggen aangezien het de herbal blends zijn om cadeau te doen maar het ziet er zeker goed uit! Super leuk :)

Shirley
een jaar geleden

Eenvoudig, overzichtelijk en toch een waaier aan producten! Als je vragen hebt, Céline helpt je steeds verder wanneer nodig en is volledig transparant in de uitleg die zij geeft. Ook dankzij haar heb ik thee echt leren appreciëren! Ten slotte ziet zij ook toe op een vlotte levering. Doe zo voort, Céline ♡

Céline Reyskens
een jaar geleden

Leuke webshop met veel keuze! Goede service, snelle verzending en topproducten!

Femke Van Loco
een jaar geleden

Ik heb al enkele keren besteld en ben elke keer super content van de producten en service. Ik heb nu voor de eerste keer een lezing gedaan en je ziet echt dat ze de moeite heeft genomen om alles duidelijk uit te leggen en duidelijkheid te vragen. Je kan ook achteraf nog terecht als je vragen hebt. Ik ben echt super content en raad Witchling dan ook aan iedereen aan. Thanks Celine voor de goede service!

Hade
een jaar geleden

De Verlossing thee was de perfecte ondersteuning tijdens mijn migraine aanval!
Verder ook super blij met alle andere producten!

Tine De Cock
een jaar geleden

Snelle levering en alle producten zaten goed verpakt! Er zit duidelijk veel denkwerk achter de verpakking bv. de versnipperde reclame folders. Ik zal in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen!

Stephanie
een jaar geleden

Al enkele keren besteld. Elke keer goed stevig verpakt. Goede uitleg bij elk product. Als je extra vragen hebt, worden ze beantwoord.

Super service!

Daphne
een jaar geleden

Weer besteld bij witchling en weer een super snelle en correcte levering. Ik ben zeer tevreden over de producten en heb hierdoor al een pak minder medicatie kunnen gebruiken . Ik blijf hier bestellen.
Celine doe zo verder en dank je dat je onze vragen ook altijd wilt beantwoorden.

Severina De bruyn
een jaar geleden

Wauw.. wat is dit geweldig, de levering was super snel! En heb de nachtrust thee gisteren avond uitgetest en wat heb ik goed geslapen! Zolang deze blijft zal ik deze altijd bij blijven bestellen! Super bedankt!❤️❤️

Heavenly
een jaar geleden

Super snelle levering! Heb al meerdere keren besteld en altijd dik in orde. De herbal blends zijn echt gewoon super, alsook de losse wierook 🥰 Ook van mijn mystery box ben ik mega tevreden!! 💜💜

Keana
een jaar geleden

Een lezing laten doen door Céline en ben er echt super tevreden van! Er stonden echt dingen in die meerdere mensen me al aangetoond hadden maar die ik niet wilde inzien. Echt super!
Verder ook al meerdere bestellingen gedaan en steeds correcte, nette leveringen!
Ook eenn top klantenservice, antwoord altijd zo snel mogelijk op vragen en steeds zeer vriendelijk!
Hopelijk ga je nog lang verder!!

Lenka
een jaar geleden

Zoontje sliep zeer slecht, door de aanrader van Celine toch een kristal gekocht en sinds hij opgeladen kon worden deed het zijn werk. Als u niet zo goed weet welke producten u moet hebben kunt u altijd raad vragen aan de liefste Celine !

Kristina
een jaar geleden

Paar dingen besteld en, wow wat een snelle levering! Leuke items en fijne geurtjes 😘

Reactie plaatsen

Rating: 4.5238095238095 sterren
21 stemmen